Tlf. 2142 7248


str-logo-sm
 

Massage og zoneterapi

AFSLAPPET OG BEHAGELIG VELVÆRE

Massage

Ved fuld kropmassage arbejdes der med store flader, som giver afslappet og behageligt velvære, og giver ekstra ressourcer i dagligdagen.

Vi tilbyder smer­telindrende dybdemassage eller ren velværemassage.

Den dybdegående massage virker forbyggende og lindrende, og er især velegnet til dig med ondt i ryggen, lænden eller måske omkring skuldre og nakke. Med vekslende tryk og skub, vil du opleve en massage der leder affaldsstoffer ud af kroppen. Derfor er det meget vigtig du drikker vand efterfølgende.

Zoneterapi

Vi mennesker er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer, som det skal, bliver der ubalance. Resultatet er sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Zoneterapi hjælper ofte med at genoprette balancen.

Hvad er en reflekszone?
Ovenpå og under dine fødder findes der et fuldstændigt kort over din krop. Hver del af kroppen har en zone på fødderne, som kaldes en reflekszone. Hvis du er øm i en reflekszone, hænger det ofte sammen med, at en del af din krop ikke fungerer optimalt.

Ved at behandle dine ømme reflekszoner under fødderne med specielle trykkombinationer kan jeg påvirke dine organer til at forbedre kroppens funktioner og dermed genoprette balancen.

PRISER

Helkropsmassage (ca. 60 min. - medbring eget badelagen)kr. 440.-
Rygmassage (ca. 30 min. - medbring eget badelagen)kr. 340.-
Ansigts- og nakkemassage (ca. 30 min.)kr. 270.-
Zoneterapikr. 400.-